Sådan får du mest muligt ud af dage om mental sundhed

Prøv at få mest muligt ud af din fridag, mens du har fri. I stedet for at sidde hjemme foran fjernsynet eller læse, kan du overveje at dyrke fysisk aktivitet eller tilbringe tid med din familie. Brug tid sammen med mennesker, du elsker, og gør ting, du virkelig nyder.

Psykisk sundhed

Mindful dage har mange fordele. Disse dage er designet til at helbrede sindet og føre til mere produktive arbejdsdage. De er afgørende for medarbejdernes sundhed og velvære på arbejdspladsen. Det er vigtigt at afholde dage om mental sundhed for at holde medarbejderne engagerede. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan få mest muligt ud af dine dage for mental sundhed.

En dag for mental sundhed kan virke mærkelig i starten, men den kan hjælpe dig med at få det bedre. Du bør tage dig tid til at gøre ting, der får dig til at føle dig godt tilpas, og du bør ikke føle dig skyldig.

Reduktion af stress

Der er flere måder at reducere virkningerne af stress på. En af måderne er at uddelegere ansvaret. Det hjælper meget til at reducere stressniveauet. En anden måde er at øve sig i god tidsstyring. Det kan hjælpe dig med at udføre opgaver uden for meget stress, hvilket hjælper dig med at nyde livet mere. Det er også vigtigt, at du har et støttende miljø omkring dig. Hvis du taler med en ven eller et familiemedlem om dine problemer, kan det hjælpe dig med at forbedre dine relationer.

Det er også vigtigt at identificere årsagen til din stress. Hvis du føler dig overvældet af den mængde arbejde, du skal udføre, kan det være nødvendigt at søge hjælp. Psykologisk terapi eller rådgivning kan være til stor hjælp. Din praktiserende læge kan også ordinere medicin eller yderligere undersøgelser, hvis din stress giver dig helbredsproblemer. Undersøgelser har vist, at et ud af fem besøg hos en praktiserende læge skyldes psykiske problemer.

Refokus på målene

Når du har taget en velfortjent pause, er det tid til at fokusere på dine mål igen. Selv om det kan være svært at komme tilbage på sporet, vil du være meget bedre forberedt på lang sigt ved at sætte realistiske forventninger. Det er jo trods alt målene, der holder os i gang. Hvis du tager dig tid til at opstille og formulere disse mål på en positiv måde, vil det øge din motivation og selvtillid og styrke din modstandsdygtighed over for tilbageslag. Hvis du sætter dig mål og jævnligt fokuserer på dem, kan du nå dit fulde potentiale på alle områder af livet.

Hvis du føler dig fastlåst og overvældet, så tænk over, hvad der forhindrer dig i at nå dine mål. Det kan f.eks. være, fordi dit sind er fyldt med distraktioner. Hvis du ser tv, spiller videospil, spiller på computeren, Facebook, YouTube eller går til frisør, kan disse aktiviteter bringe dig ud af kurs. Du kan endda overveje at indføre et belønningssystem.

Forbedret søvn

Det er vigtigt for dit helbred at få den rette mængde søvn. Forskning viser, at mindst syv timers kvalitetssøvn hver nat kan styrke dit immunforsvar og hjælpe dig med at bekæmpe forkølelse og andre sygdomme. Desuden forbedrer tilstrækkelig søvn også din hjernes ydeevne. Mangel på søvn kan føre til mange sundhedsproblemer, herunder fedme og demens. Personer med en urolig livsstil kan have svært ved at få nok søvn om natten. De kan også have svært ved at falde i søvn til tiden eller vågne op om morgenen.

Mangel på søvn kan også påvirke dit humør og forårsage mareridt. Undersøgelser har også vist, at søvnmangel er forbundet med lavere IQ og Alzheimers sygdom. Hvad vigtigere er, at du kan tage dig bedre af andre mennesker, når du får nok hvile.

 

Seneste nyheder

 
 
08. Feb - 2012
Sælges
3 stk. 2010 cykler sælges uden motor or karburator...
06. Feb - 2012
Engelsk kalender
Ipswich' løbs kalender for 2012 er nu blevet lagt ...
04. Feb - 2012
Kontrakt forlængelse i England
Morten fortsætter i 2012 med at køre for Ipswich W...
16. Maj - 2011
Skadet
Morten blev desværre slemt skadet da han for 2 uge...
 

 


Stamklub   

 Ligaklub

Danmark

Ipswich Witches

Premier League

England

 Vores Sponsor

Casino kampagner


 

 
 

Webdesign © Michael Domino og Lars Friis 2004