Sådan spiller du på boksning

Uanset om du er ny til at satse på boksning eller har satset på sporten i årevis, spekulerer du måske på: "Hvordan satser man på boksning?" Der er en række ting, du skal overveje, når du laver dine væddemål. Først og fremmest skal du huske, at boksning ikke er en sport med et fast skema. I stedet aftaler boksere kampe en efter en, som regel to eller tre måneder før kampen. Derudover er der forskellige vægtklasser, hvilket gør det til en meget populær sport rundt om i verden.

Indsatser i kampene

In-fight-indsatser på boksning giver dig mulighed for at placere dine indsatser på udfaldet af kampen. Du kan satse på, om vinderen vinder ved knockout, teknisk knockout, afgørelse eller på anden måde. Oddsene for hver metode varierer fra kamp til kamp og påvirkes ofte af den foretrukne bokser. Hvis en bokser f.eks. er favoriseret, er oddsene lavere for, at han/hun vinder ved knockout.

For at gøre dine væddemål på boksning i kampene så præcise som muligt, skal du have så mange oplysninger som muligt. Dette inkluderer at kende begge boksers vægt. Du kan finde disse oplysninger på bokse-nyhedssiden Odds Shark, og også ved at tjekke oddsene på forskellige sider. Du vil også gerne holde øje med boksernes vægt, da de vejer sig dagen før kampen. Nogle boksere vejer sig ind barfodet og uden handsker. Tungvægtere kan også veje sig for at få et billede.

Du kan også vædde på, hvor længe kampen vil vare. Hvis du f.eks. tror, at Alistair Overeem vil vinde, kan du satse på, at han vinder kampen i tredje runde. Du skal dog være forsigtig, for mange kampe kan gå over distancen, og en kamp kan gå til dommernes pointkort, uden at nogen kan afgøre, hvem der vinder.

Over/Under-spil

Boxing Over/Under-spil er en populær måde at satse på boksekampe på. De ligner moneyline-spil, men de er anderledes, fordi du ikke behøver at forudsige en vinder. I stedet kan du satse på, om en kamp vil blive over eller under det angivne antal runder.

Før du placerer et væddemål på en boksekamp, skal du vide et par ting. For det første skal du vide, hvilken dommer der skal dømme kampen. Hvis du satser på "over", skal du have en dommer, som ikke har en fortid med at give boksere en krog i for tidligt.

Når du satser på antallet af runder, kan du måske satse på en bestemt runde eller gruppe af runder. Du bliver nødt til at gætte nogle gæt, men hvis du får den rigtige runde, kan du vinde en god udbetaling.

Væddemål på kampens længde

Når du satser på boksekampe, er kampens længde en vigtig faktor. Nogle kampe varer længere end forventet, og du kan satse på, om kampen vil vare længere end 10 runder eller ej. Mange bookmakere vil give over/under-linjer for kampene, og det vil gøre det lettere for dig at forudsige kampens længde.

Der er to almindelige typer af over/under-linjer, som du kan spille på. Den første er over/under-spillet, som også er populært inden for andre sportsgrene. I andre sportsgrene placerer spillerne indsatser baseret på det samlede antal runder. I boksning drejer runderne sig dog ikke om en bestemt score. I stedet er en boksekamps over/under-linjer baseret på, hvor mange runder kampen vil vare. I de fleste mesterskabskampe for mænd er tolv runder standard.

En anden populær mulighed er et prop bet. I lighed med over/under-væddemål i andre sportsgrene foretages prop-væddemål på specifikke begivenheder eller milepæle, der ikke direkte korrelerer med kampens udfald. De fleste populære sportsgrene har en eller anden form for prop betting-mulighed. I boksning er det mest populære prop bet den metode til sejr, hvor en af kæmperne bliver slået ud.

Væddemål på fighterens momentum

Når du satser på boksning, kan du satse på kæmperens momentum. Dette er en god måde at tjene penge på, hvis du tror, at bokseren vil vinde på knockout. Det er dog vigtigt at huske, at boksning er meget forskellig fra holdsport, så du skal huske på nogle faktorer.

En boksers succes bestemmes af mange faktorer, herunder dygtighed og lyst. En overset faktor i boksevæddemål er fighterens momentum. Fightere med seriøs hype er meget mere tilbøjelige til at vinde en kamp end fightere med en række tab. Så det er vigtigt at være opmærksom på kæmpere, der kører på momentum.

 

Seneste nyheder

 
 
08. Feb - 2012
Sælges
3 stk. 2010 cykler sælges uden motor or karburator...
06. Feb - 2012
Engelsk kalender
Ipswich' løbs kalender for 2012 er nu blevet lagt ...
04. Feb - 2012
Kontrakt forlængelse i England
Morten fortsætter i 2012 med at køre for Ipswich W...
16. Maj - 2011
Skadet
Morten blev desværre slemt skadet da han for 2 uge...
 

 


Stamklub   

 Ligaklub

Danmark

Ipswich Witches

Premier League

England

 Vores Sponsor

Casino kampagner


 

 
 

Webdesign © Michael Domino og Lars Friis 2004