Hængekøjens stof

Hængekøjens stof er en vigtig faktor at overveje. Stoffet skal være ca. 1,5 meter bredt. Det skal være et netmateriale, så du kan se dine udstoppede dyr. Det kan også være lavet af et silketørklæde eller et blødt, svævende stof. Hængekøjens stof skal være behageligt for dig at sove i, og det skal være langt nok til at hænge et tøjdyr op i det.

Bomuld

Et af de mest populære hængekøjematerialer er bomuld. Bomuld kræver dog særlig pleje for at holde det i god stand. Det klarer sig ikke godt i konstant våde forhold, og der kan let opstå skimmel og mug. Bomuldsstoffer kan også blive beskadiget af at blive udsat for UV-stråler. For at undgå dette problem bør du dække din hængekøje til, når den ikke er i brug.

Hængekøjer i bomuld er meget komfortable. De er fremstillet af lange fibre, som gør dem robuste og komfortable. De er også lette. Du kan vaske bomuldshængekøjer for at holde dem flotte.

Ripstop-nylon

Ripstop-nylon er et fremragende materiale til hængekøjer, fordi det er vandafvisende, letvægtsmateriale og vindafvisende. Den særlige forstærkningsmetode forhindrer rifter i at sprede sig. Ud over sin holdbarhed er ripstop nylon også behageligt og blødt at røre ved. I modsætning til polyester vil ripstop nylon ikke føles plastikagtigt eller glat, men vil stadig være behageligt og holdbart.

Dette materiale findes ofte hos Walmart. Det føles som silke og har et meget lavt stræk. Det er vurderet til at kunne holde til 350 pund, og det leveres med et ripstopgitter for at forhindre, at det rives i stykker. Det er også vandtæt, hvilket vil hjælpe med at forhindre yderligere tårer i at forekomme.

DuraCord tov

At bruge DuraCord reb til hængekøjestof er en fantastisk måde at få den bløde, behagelige følelse af bomuld med overlegen udendørs holdbarhed og smudsafvisende evne. Det er også et hurtigt tørrende stof, der modstår mikrobiel vækst. Så længe forankringspunkterne er mindst 15 fod fra hinanden, bør du ikke have problemer med at finde et behageligt hængekøjested.

Dette reb er fremstillet af en holdbar, løsningsfarvet blanding af polyester og bomuld. Det er plet- og falmebestandigt og vil ikke falme eller miste sin farve. Det holdbare stof, der bruges i hængekøjer, har flere lag marin lak for at forhindre pletter og falmning. Det holdbare stof kan også holde til op til 450 pund. Den fås med et stålstativ og er lavet til at holde i årevis.

Hængekøjedyner uden lufttømning

Hvis du er træt af den kolde luft i hængekøjen, kan du tilføje isolering til hængekøjen ved at bruge en oppustelig pude. Disse placeres i hængekøjen for at forhindre kold luft i at trænge ind i hængekøjen. Der findes forskellige typer puder, og de kan hver især justeres til det ønskede komfortniveau. Nogle af disse puder er faste, og andre er meget lette. Nogle puder har sidebånd, så de ikke blæser af i en stærk vind.

Stoffet i din hængekøje har indflydelse på, hvor let det er at skubbe et liggeunderlag ind og ud af den. Hvis det er for glat til at holde liggeunderlaget på plads, skal du overveje at købe en anden hængekøje. En hængekøje med skridsikkert stof vil gøre en stor forskel i mængden af glidning, som du oplever.

Hurtigtørrende hængekøjer

Hurtigtørrende hængekøjer har flere fordele. For det første er de komfortable og åndbare. For det andet er de holdbare og vejrbestandige. De er også nemme at rengøre og vedligeholde. For det tredje er de lette at sætte op. Du kan vælge mellem syv forskellige designs. Og de er fremstillet af materialer af høj kvalitet.

En anden god egenskab ved hurtigtørrende hængekøjer er deres holdbarhed. Du kan lade dem stå udendørs i lang tid. Olefinmaterialet er f.eks. modstandsdygtigt over for sollys og skimmel. Det betyder, at hængekøjen ikke bliver plettet eller udvikler skimmelkolonier. Disse hængekøjer er også normalt i dobbelt størrelse, hvilket betyder, at de er perfekte til to personer.

Ud over at være holdbare og vejrbestandige absorberer hurtigtørrende hængekøjer ikke vand og lugte. Nogle hængekøjer er forsynet med PVC- eller vinylbelægning, som forhindrer fugt i at trænge ind i hængekøjen og forårsage lugt og skimmelsvamp. Hængekøjer fremstillet af disse materialer er også lette at rengøre.

 

 

Seneste nyheder

 
 
08. Feb - 2012
Sælges
3 stk. 2010 cykler sælges uden motor or karburator...
06. Feb - 2012
Engelsk kalender
Ipswich' løbs kalender for 2012 er nu blevet lagt ...
04. Feb - 2012
Kontrakt forlængelse i England
Morten fortsætter i 2012 med at køre for Ipswich W...
16. Maj - 2011
Skadet
Morten blev desværre slemt skadet da han for 2 uge...
 

 


Stamklub   

 Ligaklub

Danmark

Ipswich Witches

Premier League

England

 Vores Sponsor

Casino kampagner


 

 
 

Webdesign © Michael Domino og Lars Friis 2004