Roulette med drikkevarer

Drinking Roulette er et sjovt spil, der er perfekt til fest. Du kan spille det til nytårsaften, husfester, polterabender eller bare for sjov med vennerne.

Det er et simpelt drikkespil, der involverer et roulettehjul og shotglas mærket med forskellige numre. Spillerne skiftes til at dreje hjulet.

Det er et fantastisk festspil

Drinking roulette er et sjovt festspil, som du kan spille med venner. Det er en god måde at bryde isen på og få alle til at slappe af. Det er også en sjov måde at drikke din yndlingsalkohol på, så du og dine venner kan hygge jer!

Du skal bruge et roulettehjul og 16 shotglas, der har forskellige numre. Du kan fylde glassene med hvad du vil, og du kan lave dine egne regler for spillet!

Du kan spille dette spil med op til otte personer. Det er dog bedst, hvis I er mindst fire spillere. Hvis I er flere personer, kan I spille spillet hurtigere. Du kan også bruge alkoholfrie drikkevarer, hvis du ikke vil gå over gevind med at drikke for meget.

Det er et spil om tilfældigheder

Drinking roulette er en god måde at teste dit held og din kløgt på, mens du drikker. Det giver dig også mulighed for at afprøve en række forskellige cocktails og vin i et sikkert miljø. Det bedste er, at spillet er sjovt og interaktivt.

Som med ethvert tilfældighedsspil skal du huske på, at du ikke vinder hver gang. Du kan dog øge dine chancer for at vinde ved at spille ansvarligt og bruge et forudbestemt budget. Du kan f.eks. kun udbetale dine jetoner, når du har vundet en runde. Dette vil hjælpe dig med at undgå den uundgåelige berusede tåge. Derudover kan du måske købe et par ekstra flasker af din yndlingssprit for at give dig en fordel i forhold til konkurrenterne.

Det er et spil om held

Drinking roulette er et sjovt spil at spille, men det kan også være en smule af et heldsspil. I modsætning til klassisk roulette, som kræver, at spillerne satser på forskellige talgrupper, er drikke-roulette mere en chance for at vinde en øl eller et glas vin. Men hvis du vil spille det sikkert og undgå at blive beruset, er det bedst at holde dig til et sæt retningslinjer, før du begynder spillet.

Shot roulette er en interessant drejning på det traditionelle hasardspil, og det kan være en god måde at samle dine venner til en sjov aften i byen på. Dette særlige drikkespil bruger et drejehjul og 16 nummererede shotglas, og det er en god måde at teste dit held på, mens du nyder noget sprut.

Det er et spil om færdigheder

Drinking roulette er et sjovt spil med færdigheder, som er perfekt til en fest eller en polterabend. Det kan spilles af alle, og det er en god måde at samle vennerne på.

Spillet er simpelt og kræver seksten shotglas og et hjul. Du kan fylde glassene med en række forskellige drikkevarer, fra vodka til vand. Det kan være et super spruttende valg til en skør aften i byen eller noget lidt mere tamt til en mere sober aften med gutterne.

Spillerne vælger et nummereret shotglas og skiftes til at dreje hjulet. Hvis kuglen lander på et af deres numre, tager de en drink. Dette gøres, indtil de føler, at de har fået nok. Når den sidste spiller har drukket alle sine shots, er spillet slut.

Det er et spil om socialt samvær

Spillet Drinking roulette er en fremragende måde at socialisere med venner på. Det er et spil, der ikke kræver nogen særlige færdigheder eller viden, og det er bare en sjov aktivitet, hvor folk kan mødes og have det sjovt sammen og have det godt gammeldags. Der er dog nogle ting, som du bør huske på, mens du spiller dette spil. Den ene er, at det ikke er et spil, hvor held og dygtighed er afgørende, så det kan være ret farligt. Du bør også drikke ansvarligt og sikre dig, at du er sikker på at kunne spille spillet.

Et standard shotroulette-drikkespilssæt omfatter et drejehjul, to kugler og 16 nummererede shotglas fordelt med 8 røde og 8 sorte. Disse kan fyldes med en række forskellige drikkevarer, fra super spruttende til mere moderate muligheder.

 

 

Seneste nyheder

 
 
08. Feb - 2012
Sælges
3 stk. 2010 cykler sælges uden motor or karburator...
06. Feb - 2012
Engelsk kalender
Ipswich' løbs kalender for 2012 er nu blevet lagt ...
04. Feb - 2012
Kontrakt forlængelse i England
Morten fortsætter i 2012 med at køre for Ipswich W...
16. Maj - 2011
Skadet
Morten blev desværre slemt skadet da han for 2 uge...
 

 


Stamklub   

 Ligaklub

Danmark

Ipswich Witches

Premier League

England

 Vores Sponsor

Casino kampagner


 

 
 

Webdesign © Michael Domino og Lars Friis 2004