Aktive ferier

En aktiv ferie er en god måde at få en række forskellige fysiske aktiviteter ind i din ferie. Denne type ferie giver dig mulighed for at gøre alle de ting, du elsker, samtidig med at du er aktiv. Der er mange muligheder for fysiske aktiviteter, herunder aktiviteter på Isle of Man, Grand Canyon og endda i Thailand i monsunperioden.

Aktiviteter i Grand Canyon

Når du planlægger din aktive ferie til Grand Canyon, er der flere aktiviteter, du kan lave. En populær aktivitet er at vandre ad stien til Havasupai Falls. Du kan også tage en helikopter- eller muldyrstur for at nå frem til vandfaldene. Dette er en af de mest populære attraktioner i området, så det er bedst at booke i god tid for at undgå skuffelser.

Du kan også leje cykler, som kan købes i parkens udlejningsbutikker på South Rim. Parken har også cykelvenlige campingpladser i Mather Campground og ved North Rim. Der er også parkens shuttlebusser med cykelstativer til din bekvemmelighed. Det er dog vigtigt, at du er forberedt på højden.

Aktiviteter i Azorerne-arkipelaget

Azorerne er en øgruppe af øer, der ligger i det midtatlantiske Atlanterhav. De er kendetegnet ved dramatiske landskaber, fiskerbyer, grønne græsgange og blå hortensia-hække. Den største ø, So Miguel, er et spektakulært rejsemål med en søfyldt caldera og en teplantage. Den næststørste ø, Pico, er et spektakulært bjergområde med det 2 351 meter høje bjerg Pico som baggrund. Vinmarkerne ligger i læ af klipperne.

Azorernes største ø, Sao Miguel, er en vulkansk ø, som er et fantastisk sted at besøge. Dens vulkanske landskaber og vandfald gør dette til et unikt sted at besøge. Det er også hjemsted for det ældste fyrtårn i regionen. Det blev taget i brug i 1876 og står som et symbol på moderniseringen på øen. Selv om byen er lille og let at udforske til fods, har den en livlig byatmosfære.

Aktiviteter i Thailand i monsun-sæsonen

Thailand har to forskellige årstider: høj- og lavsæsonen. Højsæsonen strækker sig fra december til maj, og lavsæsonen løber fra juni til november. Højsæsonen er den tid, hvor det hverken er for varmt eller for koldt, og du kan nyde aktiviteterne i Nordthailand uden at skulle trodse regnen. Den tørre sæson er fra marts til april, og det er bedst at undgå at besøge byer i det nordlige Thailand i disse måneder.

Regntiden i Thailand er kendetegnet ved kraftig regn og oversvømmelser. Bådforbindelser vil ofte være lukket ned. Du kan dog stadig nyde strandene i denne sæson. Priserne vil være billigere, og du vil opleve, at regntiden ikke er en stor hindring for dine rejseplaner.

Aktiviteter i Costa Vicentina

Hvis du er på udkig efter noget at lave i den smukke kystregion i det sydvestlige Portugal, kan du måske tjekke naturparken Vicentine Coast Natural Park ud. Denne park dækker et område på 895,7 kvadratkilometer og er en af de sidste tilbageværende vilde kyststrækninger i Europa. Dens barske skønhed gør den til et af de bedste steder at komme udendørs.

I dette område findes nogle af landets bedste surfingsteder. Nogle af dets strande har fremragende forhold for både begyndere og erfarne surfere. Ved Praia do Amado er bølgerne stærke og vanskelige for begyndere, men det er et ideelt sted for avancerede surfere. Stranden er også spækket med surfskoler og udlejningsfaciliteter.

 

 

Seneste nyheder

 
 
08. Feb - 2012
Sælges
3 stk. 2010 cykler sælges uden motor or karburator...
06. Feb - 2012
Engelsk kalender
Ipswich' løbs kalender for 2012 er nu blevet lagt ...
04. Feb - 2012
Kontrakt forlængelse i England
Morten fortsætter i 2012 med at køre for Ipswich W...
16. Maj - 2011
Skadet
Morten blev desværre slemt skadet da han for 2 uge...
 

 


Stamklub   

 Ligaklub

Danmark

Ipswich Witches

Premier League

England

 Vores Sponsor

Casino kampagner


 

 
 

Webdesign © Michael Domino og Lars Friis 2004